YOUR AGE , Silkeborg søger sygeplejerske..

Vi er i rivende udvikling og søger en professionel, ansvarsfuld samt udadvendt kosmetisk sygeplejerske til klinikken i Silkeborg.

Om du allerede er uddannet kosmetisk sygeplejerske eller ej er ikke det vigtigste for os. For os er det din personlighed, at du har en naturlig tilgang til kosmetiske behandlinger og at du brænder for specialet der er det vigtigste.

Nu kan du blive en del af teamet hos YOUR AGE.

YOUR AGE er en af landets mest erfaren og professionelle kosmetiske klinikker med et team af kompetente behandlere, der alle er uddannede sygeplejersker eller læger samt specialeuddannede inden for relevante kosmetiske behandlinger.

VI TILBYDER:

  • stor medindflydelse og højteste fagligt niveau i branchen.
  • gode muligheder for at udvikling i forhold branchen til ledelse og de nyeste behandlinger - både i vores nuværende såvel som i kommende klinikker.
  • Løn efter kvalifikationer.

VI FORVENTER:

  • at du selvstændigt kan udføre kosmetiske behandlinger på et højt fagligt niveau/ eller er villig til at lære det i er oplæringsforløb hos os.
  • du yder service på et højt niveau og giver vores kunder en ultimativ behandling med fokus på tryghed og æstetik.
  • det falder dig helt naturligt at skabe trygge og langvarige bånd med vores kunder.
  • du er ansvarsfuld og fleksibel.
FORTROLIG BEHANDLINGER AF ANSØGNINGER !!

Tiltrædelse aftales med dig. Er du den helt rigtige til stillingen venter vi gerne på dig.

Er denne klinik lokation ikke en mulighed for dig, modtager vi gerne din ansøgning alligevel. Vi søger løbende kosmetiske sygeplejersker og læger til vores klinikker.

Vi håber, at dette har vakt din interesse. Så send meget gerne en mail med din ansøgning, CV samt foto til: rikke@rthorsenconsulting.com

Vi afholder jobsamtaler løbende og ansætter når vi har den helt rigtige kandidat til teamet.

Glæder os meget til at høre fra dig.