SkinCeuticals
SkinCeuticals er en avanceret hudplejeserie med kraftfulde antioxidanter understøttet af  videnskabelig dokumentation.

SkinCeuticals er et amerikansk veldokumenteret cosmeceutical med høje koncentrationer af svært aktive ingredienser. SkinCeuticals har fået bred anerkendelse fra det prestigefyldte American Academy of Dermatology grundet produkternes veldokumenterede kliniske effekt og den anerkendte forskning, der ligger bag.

Mærket er udviklet af professor, forsker og hudlæge Dr. Sheldon Pinnell og har ophav i hans revolutionerende antioxidantforskning. Som et resultat af dette har SkinCeuticals de mest potente antioxidantformuleringer og er verdens ledende inden antioxidantteknologi.

Missionen er at forbedre hudens sundhed ved at korrigere aldringstegn, beskytte den sunde hud og forebygge fremtidige skader. SkinCeutical  tilbyder klinisk dokumenteret hudpleje drevet frem af forskning og videnskab. Alle SkinCeuticals produkter har avanceret formuleringer og aktive ingredienser, der er effektive og trænger optimalt ind i huden, hvilket er klinisk bevist.

SkinCeuticals avancerede hudplejeserie bliver brugt af hudlæger, plastikkirurger og Medispa’s – både til daglig hudpleje, men også til at komplementere og forbedre resultaterne af de æstetiske procedurer.

Særdeles effektiv hudplejeserie til alle hudtyper og helt speciel til hudforbedring af sensitiv hud, rosacea, linjer og rynker, acne, hyperpigmentering og solskadet hud.

Viser 1–12 af 33 resultater

1 2 3