Synligt ansigtsløft uden kirurgi

Måske synes du...· At dine øjenbryn sidder lidt for lavt i forhold til for 10, 5 … - eller bare 3 år siden?

· At dit underansigt ’hænger lidt for meget’?

· At din kæbelinje ikke længere er så markeret som på feriebillederne fra ’dengang’?

· At din hals er lidt ’for krøllet’ – eller måske ligefrem så fremskredet i sin aldring, at du har fået den klassiske ’kalkun’-hals (nej, vi bryder os heller ikke om udtrykket, men det er desværre et faktum, at halsen med alderen kommer til at ligne … en kalkuns).

Det kan løftes og strammes flot op med Ultherapy.

Hvad er Ultherapy?

Ultherapy er en ultralydsbehandling.

Energien fra behandlingen laver en kontrolleret beskadigelse af hudens lidt dybere lag. Herved regenererer huden sig selv, og producerer ny collagen og derved styrker hudens collagene fibre. Herved strammes huden op og giver huden et løft. En behandling med ultraly er et alternativ til et kirurgisk ansigtsløft.

Ulthera behandlingen er egnet til hele ansigtet, opstramning af halsen, konturering af kæbelinje, brynløft og decolté/bryst.

Før- og efter eksempler

Alle kunder er forskellige og har forskellige budgetter og behov. Sammen finder vi en plan, der passer lige netop til dig.

Før- og efter eksempler

Alle kunder er forskellige og har forskellige budgetter og behov. Sammen finder vi en plan, der passer lige netop til dig.

Tag lige et kig på denne søde og naturligt smukke tv-vært:
Hun hedder Lene Beier
Du er sikkert stødt på hende i tv-programmer som Landmand søger Kærlighed.

I Your Age er vi stolte af at have Lene Beier som ambassadør.

Lene har fået behandling med Ultherapy.


Men hvorfor har Lene egentlig valgt en Ultherapy-behandling?
Jeg er jo blevet 40 og har ikke passet godt på min hud i teenage-årene. Jeg har taget solferier på Ibiza, hvor jeg har trillet rundt i kokosolie. Jeg måtte erkende, at der skulle mere end en god ansigtscreme til at rette op på det. Jeg kunne simpelthen se, at min hud var slappere. Når jeg lagde en hånd på min kind, foldede den sig ligesom op og lignede papir,” ler Lene.
Hvad har Lene Beier fået ud af Ultherapy?
Mange mennesker har impulsivt sagt til mig, at de synes, jeg ser flot ud. Fx ham, der farver mit hår, siger: ”Din hud ser pæn ud for tiden!” Min kæbelinje er blevet skarpere lige der, hvor rundingen er på kæbebenet. Samtidig kan jeg også bare mærke, at min hud har det rart og godt.

Hvordan foregår Ultherapy?

Helt kort sagt: Ultherapy giver dig resultaterne fra ansigtskirurgi uden at bruge knive.

Lidt længere sagt: Med Ultherapy bruger vi ultralyd til at nå de dybere lag i huden, hvorefter den regenererer sig selv og skaber ny collagen. På den måde oplever du, at huden bliver løftet og ser yngre ud, helt uden smerterne fra kirurgiske indgreb.

Behandlingen foregår i 3 trin:


Og så er det ikke for ingenting, at Ultherapy bliver kaldt ’Hollywood’-behandlingen

>

Selve behandlingen varer 1 time til halvanden, afhængig af hvor stort et område, der skal behandles. Og så er her ingen ’down time’ – det betyder, at du kan gå direkte på job eller til møde straks efter behandlingen.

Start med at booke en gratis konsultation

Først afholdes en konsultation. Det er en god ide inden konsultationen at læse om ultralydsbehandlingerne på hjemmesiden, samt at læse samtykkeerklæringerne for de behandlinger du derudover kunne være interesseret i. Så har du selv et rigtig godt udgangspunkt for konsultationen.

Behandleren, som er enten læge eller sygeplejerske, lytter til dine ønsker og behov, og sammen lægges en plan og evt et behandlingsforløb der passer til dig. Du vil modtage både mundtlig og skriftlig information samt vores Ultherapy priser. Samtidig får du mulighed for at høre mere om vores Ulthera erfaringer.

Hvad koster Ultherapy?

Din investering i at få din hud forynget og opstrammet synligt afhænger meget af dit behov.

Se priserne på Ultherapy behandlinger her

Behandlingen holder typisk i 2-3 år og vil desuden virke forebyggende mod aldringstegn.

Virker det?

Vi ser rigtig flotte resultater hos vores kunder - ellers tilbød vi slet ikke behandlingen.
Effekten af behandlingen kan variere afhængig af den enkelte persons hud og alder. Nogle vil opleve et mere synligt resultat end andre.
Efter Ultherapy vil nogle se en effekt i form af øget spændstighed direkte efter behandling. De egentlige resultater af behandlingen vil for de flestes vedkommende vise sig efter ca 3 måneder i takt med at de nye collagene fibre dannes. Du vil i takt med nydannelsen af disse fibre se et resultat på det behandlede område. Behandlingen skal også ses som en forebyggende behandling af tyngde og slap hud.

Ultherapy´s succes som kosmetisk behandling, skyldes bl.a. at der ikke er nogen ”downtime”. Det betyder at du lige efter behandlingen, kan fortsætte din dagligdag, ganske som før, da din hud ikke bærer nogen synlige spor, men leverer fantastiske resultater!

Book en tid til en konsultation her

Med Ultherapy bliver huden løftet og ser yngre ud
- helt uden smerterne fra kirurgiske indgreb.

Ved en konsultation kommer vi dine ønsker og behov nærmere, og du vil få en gratis og uforpligtigende rådgivning i hvilke behandlinger der er relevant for lige netop din hud. Ved konsultationen gennemgås relevante behandlinger, priser, bivirkninger, forholdsregler og en eventuel plan lægges. Vi har klinikker i Aarhus, Herning og Silkeborg.