VIL DU VIDE MERE OM HVAD VI KAN GØRE FOR DIG OG DIN HUD?

VIL DU VIDE MERE OM HVAD VI KAN
GØRE FOR DIG OG DIN HUD?

MEDICINSKE PEELINGER

En Medicinsk peeling stimulerer huden til cellefornyelse og arbejder målrettet på forskellige hudproblemer, herunder fine linjer, rynker, pletter, forstørrede porer og ujævn hudtone. Den dæmper urenheder og giver fornyet ungdommelig glød. Peeling er med til at opretholde og genoprette hudens sundhed og udseende.

Målet er at skabe en kontrolleret og sikker skade på huden og derved få huden til, naturligt at reparere sig selv.

Alt efter din hudtype og problem, kan behandlingen enten foretages engang imellem, i stedet for en ansigtsbehandling, eller som et kurforløb med gentagne behandlinger med 3-4 ugers mellemrum, hvor man kommer mere i dybden med et problem.

På behandlings dagen skal du møde op uden makeup og parfume. Mænd anbefales at evt. barbering foregår 24 timer før behandling.

Typen og dybden af medicinsk peeling afhænger af din hudtype og hudpleje vaner. Vi tilpasser en behandlingsplan for dine specifikke hudbehov og guider til at opretholder resultater efterfølgende. Disse effektive behandlinger kan udføres på ansigt, hals, bryst, hænder, arme eller ben.

I dagene efter en behandling, kan huden være en smule rød og skalle af. Dette varierer, alt efter hvilken peeling og styrke der anvendes – langt de fleste vil dog opleve, at huden føles mere glat og har en fin glød efter behandlingen. Vær opmærksom på, at du ikke må være brun af solen, eller have påført selvbruner i ugerne både før og efter behandlingen.

Salicylsyre Peeling:
En revolutionerende peeling der løsner døde hudceller på hudens overflade, samt stimulerer hudens fornyelsesproces.
En øjeblikkelig forbedring af hudens struktur og glans.
Reducerer effektivt fine linjer og misfarvninger i huden. Behandling til dig, der ønsker et langvarigt resultat og en sund hud.

BOOK TID TIL EN KONSULTATION HOS YOUR AGE OG HØR MERE OM HVILKE PRODUKTER, DER ER EGNET TIL NETOP DIN HUD OG DINE ØVRIGE BEHANDLINGER