VIL DU VIDE MERE OM HVAD VI KAN GØRE FOR DIG OG DIT ANSIGT?

VIL DU VIDE MERE OM HVAD VI KAN GØRE FOR DIG OG DIT ANSIGT?

RESTYLANE

Restylane er en filler man bruger til injektionsbehandlinger. Dvs behandlinger med en lille nål. En Restylane behandling udglatter og reducere rynker, fine linjer samt forebyggelse af linjer i huden. Restylane kan anvendes til at reducere dybe rander under øjnene, reducere og forebygge linjer omkring mund og læber. Øge læbernes volumen, eller genskabe den volumen der er aftaget med tiden.

Ligeledes er Restylane filler egnet til at forme kindben, kæbe, næse, hage og genskabe løft af ansigtshuden ved fx vægttab eller aldring. Herunder behandling af asymmetri i ansigtet. Mulighederne med Restylane er næsten uendelige. Fælles for dem alle er, at de er med til at opnå et friskere og yngre udseende.

RESTYLANE

Restylane er en filler man bruger til injektionsbehandlinger. Dvs behandlinger med en lille nål. En restylane behandling udglatter og reducerer rynker, fine linjer samt forebyggelse af linjer i huden. Restylane kan anvendes til at reducere dybe rander under øjnene, reducere og forebygge linier omkring mund og læber. Øge læbernes volumen, eller genskabe den volumen der er aftaget med tiden.

Ligeledes er Restylane filler egnet til at forme kindben, kæbe, næse, hage og genskabe løft af ansigtshuden ved fx vægttab eller aldring. Herunder behandling af asymmetri i ansigtet.Mulighederne med Restylane er næsten uendelige. Fælles for dem alle er, at de er med til at opnå et friskere og yngre udseende.

KONSULTATION

Først afholdes en konsultation. Det er en god ide inden konsultationen at læse om Restylane effekten og behandlingen på hjemmesiden, samt at læse samtykkeerklæringerne for de behandlinger du kunne være interesseret i. Så har du selv et rigtig godt udgangspunkt for konsultationen. Behandleren, som er kosmetisksygeplejerske, lytter til dine ønsker og behov, og sammen lægges en plan og evt et behandlingsforløb der passer til dig.

Behandlingen foregår hos YOUR AGE og bookes ind efter minimum 2 dages betænkningstid. Betænkningstiden gælder kun ved første behandling. Du vil modtage både mundtlig og skriftlig information samt priser på de ønskede behandlinger. Din personlige journal opstartes.

Book en tid via linket her

OBS: Alle kunder er forskellige og har forskellige budgetter og behov. Sammen finder vi en plan der passer lige netop til dig.

Få den bedste behandling med Restylane hos YOUR AGE

Inden behandlingen opsummeres kort din behandlingsplan og det du skal have udført. Der tages før billeder af det område der skal behandles, huden afsprittes grundigt af. Derefter smøres der en let bedøvende gel på huden. Desuden er der lokalbedøvelse (lidocain) i selve Restylanen/Skinbooster som løbende bedøver de behandlede hudområder. Restylane eller Skinbooster sprøjtes med sikker hånd ind i de relevante hudområder.

Vores store erfaring gør at du vil opleve et minimum af ubehag ved behandlingen, et minimum af bivirkninger og at vi kan tilpasse behandlingen så du får maksimal glæde af bedøvelsen under behandlingen. Efter behandlingen skal der lige gå to timer inden du må røre ved området og evt putte makeup på. Ellers er der ingen forholdsregler efter behandlingen og du kan sagtens tage videre med dagens gøremål. Når lokalbedøvelsen aftager kan det behandlede område være lidt ømt for nogle.

Ricisi og bivirkninger kan være mild rødme og lidt stik relateret hævelse som er helt normalt lige efter behandlingen. Små blåmærker kan optræde hvor nålen et stukket ind. Det er helt normalt, og går typisk væk efter nogle dage. Makeup kan bruges efter 2 timer. Nogle hæver slet ikke og får ingen tegn på blå mærker efterfølgende.

Nogle områder har tendens til at hæve mere. Fx læber, hvor læberne kan hæve op i typisk 1-2 døgn efter behandlingen. Det er helt normalt at læberne kan være lidt bulede at mærke på når de er hævede. Det går væk af sig selv som hævelsen aftager. Gør de det mod forventning ikke inden for de første par uger, masseres de ud af behandleren til kontrollen. Sjældent kan der opstå komplikationer som infektion. Skulle dette ske vil du blive behandlet med relevant antibiotika af vores ansvarlige hudlæge med det samme.
I tilfælde af komplikationer kontakt klinikken med det samme.

OBS: Behandlingen kan ikke udføres hvis du er gravid, ammer eller har aktivt Herpes udbrud i ansigtet.

RESTYLANE FØR OG EFTER

 
 

OPFØLGNING

Efter 2-3 uger kommer du til en kontrol. Her evaluerer vi sammen dit resultat. Nogle gange kan det være nødvendigt en lille ekstra behandling med Restylane eller Skinbooster for at få det ønskede resultat. Dette kaldes en touch up Restylane behandling. Er det relevant for dig at få en touch up behandling, vil du blive gjort opmærksom på det allerede ved konsultationen.

Ved gentagne behandlinger i samme område, vil resultatet holde længere og længere. Ligeledes opnås ved linjer typisk yderligere Restylane effekt ved gentagne behandlinger. Planen opsummeres og ny tid lægges ind kalenderen.

Konsultationen/forundersøgelsen er gratis. Afbud skal ske senest. 1 døgn inden aftale!