PROFHILO - BEHANDLINGEN TIL REDUKTION
AF KREPPET OG LØS HUD!

Hos YOUR AGE anvender vi Profhilo, som er den nyeste teknologi til behandling af kreppet hud i ansigtet og på halsen, løs og kreppet hud ved armhulen, hængehud på overarmene og rynker på hænderne.

Med vores hoved-focus og filosofi hos YOUR AGE, på at skabe naturlige resultater, er Profhilo et perfekt match.

Med alderen mister huden sin elasticitet; fedtvævet forsvinder, og produktionen af de kollagene fibre, som holder huden ung og spændstig, falder. Med Profhilo kan vi hjælpe din hud til at regenerere og booste sig selv. Profhilo anbefales som udgangspunkt fra alderen 30 år og op. En Profhilo behandling er dog egnet til alle aldre – det gælder nemlig for enhver hud, at der vil ske en regenerering af cellerne.

NY OG INNOVATIV TEKNOLOGI


Profhilo er stabiliseret hyaluronsyre udviklet med den nye og patenterede NAHYCO-teknologi. Det har en af ​​de højeste koncentrationer af hyaluronsyre i markedet, og den innovative stabilisering – og injektionsteknik gør, at produktet virker ”selvnivellerende” ved at søge og udjævne områder med kreppet og løs ”kalkunhud”. Produktet anses for ar være en bio-stimulator, idet den får vores egen hud til at producere store mængder af kollagen og elastin, hvorfor huden opstrammes og rynker glattes.

Det høje koncentrat af Hyaluron i Profhilo-gelen forynger og booster hudens kollagene fibre, regenerer fedtvævet og binder fugt. På denne måde boostes hudens egen naturlige foryngelsesproces hvorved huden opstrammes og rynker udglattes. Profhilo er i særdeleshed egnet til den kreppede løse hud som vi med almindelige fillers ikke kan glatte ud.

Det anbefales, at man får foretaget to behandlinger med tre til fire ugers interval for et optimalt resultat. For nogle kan en tredje behandling også blive nødvendig. Behandlingens holdbarhed afhænger i høj grad af hudens tilstand, alder samt det behandlede område. For at holde resultatet ved lige bør der foretages en opfølgende behandling efter ca. et år

OMRÅDER TIL BEHANDLING MED PROFHILO:

ANSIGT
HALS
DECOLLETÉ/BRYSTET
HÆNDER
ARME

Før- og efter eksempler

Alle kunder er forskellige og har forskellige budgetter og behov. Sammen finder vi en plan, der passer lige netop til dig.

INDEN BEHANDLINGEN:

Du skal i henhold til Styrelsen for Patientsikkerheds regler forkonsulteres inden din Profhilo behandling. Til konsultationen vil du blive grundigt informeret både mundtligt samt skriftligt. Her vil du også få en individuel gennemgang af hvilket behandlingsforløb med Profhilo, som er egnet til lige netop din hud og dine ønsker. Behandlingsplanen fastlægges ved en gratis og uforpligtende konsultation og vurderes ud fra alder, hudstruktur- og kvalitet.

Herefter har du en betænkningstid på min. 48 timer, inden du kan få udført selve behandlingen. Konsultationen er gratis og en del af vores service og kan bookes her.

! Er du behandlet eller forkonsulteret i klinikken tidligere med Restylane eller Skinbooster, behøver du dog ikke betænkningstiden på de 48 timer.

Derudover skal du læse det udleverede skriftlige materiale for Profhilo inden din behandling.

Behandlingen :

Inden behandlingen får du påført en bedøvende creme. Behandlingen består af punktvis injektion af Profhilo. Profhilo injiceres med en unik punkts-teknik, med relativt få injektioner/stik, hvorefter produktet i løbet af de efterfølgende uger selv fordeler sig jævnt og udglatter samt opstrammer det behandlede område.

Behandlingen udføres kun af erfarne specialuddannede sygeplejersker samt hudlæger!

Efter behandlingen:

Efterfølgende kan du opleve små buler i de injicerede punkter. Dette er helt normalt og vil udjævnes i løbet af de første 12 – 24 timer. Let hævelse og blå mærker kan ligeledes forekomme.

Allerede 3 til 4 uger efter 1. behandling vil du opleve synlig forskel på din hudkvalitet og elasticitet. Anden behandling giver yderligere et boost til huden, hvilket resulterer i en langt glattere, mere spændstig samt elastisk hud i området.

PROFHILO ER EN UNIK BEHANDLING

Profhilo har vundet THE AESTHETICS AWARD som årets mest innovative behandling i 2018. Profhilo anses for at være en ‘bio-stimulator’, idet den får vores egen hud til at producere store mængder af kollagen og elastin, hvorfor huden opstrammes og rynker glattes.