VIL DU VIDE MERE OM HVAD VI KAN GØRE FOR DIG OG DIT ANSIGT?

VIL DU VIDE MERE OM HVAD VI KAN GØRE FOR DIG OG DIT ANSIGT?

"BLIVER DU SELV BEHANDLET?"


YOUR AGE er en af landets mest erfarende og professionelle kosmetiske klinikker - YOUR AGE.
Hos os møder du kompetente behandlere, der alle er uddannede sygeplejersker eller læger samt specialeuddannede inden for relevante kosmetiske behandlinger.

Når du vælger YOUR AGE som din behandler og kosmetiske rådgiver, er du sikret en rådgivning og behandling der hviler på mange års erfaring og tusinder af behandlinger bag sig.

Hvis du ønsker at holde dig opdateret på hvad vi kan gøre for dig og din hud. Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her

FILOSOFIEN BAG

YOUR AGE står for at ældes som man ønsker. Det er DIN ALDER, din hud, din krop og dig der bestemmer.”Min filosofi er bidrage til at skabe naturlige æstetiske resultater, der udspringer af nyeste viden samt mange års erfaring inden for anatomi, sikkerhed, behandlinger og ikke mindst resultater.
Jeg ønsker at bidrage til at højne standard, kvalitet og sikkerhed inden for ikke kirurgiske æstetiske behandlinger. Dette er muligt med YOUR AGE, som er en klinikkæde af kosmetiske speciallæge klinikker, med et stærkt team af spacialtuddannede hudlæger og sygeplejersker. Hos YOUR AGE er vi stolte over, at vi aldrig går på kompromis med kvalitet, sikkerhed eller faglighed. Min styrke er mine mange års erfaring i branchen og flair for at aflæse ansigter, lytte til kunders behov hvorved jeg skræddersyr behandlinger til den enkelte, med hovedfokus på naturlige resultater, sikkerhed og allervigtigst tilfredse kunder. Disse kerneværdier kendetegnende for hele YOUR AGE og alle behandlere i klinikkerne. ."
- Rikke Thorsen

PERSONALE

RIKKE THORSEN

CEO/kosmetisk sygeplejerskeCAROLINE KAMP

PA / receptionistCHRISTIN MAIER

Hudlæge/dermatolog/Partner YOUR AGE Silkeborg


ANNE DORTE ØSTERVANG

Kosmetisk sygeplejerske/klinikchef Silkeborg


RIKKE LANGE

Kosmetisk sygeplejerske


MICHALA VON BERNSTORFF

Kosmetolog/hudspecialist


KIM THORSEN

YOUR AGE’s Cooltech specialist


LOTTE JUUL

Kosmetisk sygeplejerske/klinikchef Århus


ÅSA BRANTLOV

Kosmetisk sygeplejerske


PERSONALE

RIKKE THORSEN

CEO/kosmetisk sygeplejerske


Rikke Thorsen, der står i spidsen for YOUR AGE, er med sine mange tusinder behandlinger bag sig, en af Danmarks mest erfarne behandlere inden for kosmetiske behandlinger. Du er her garanteret kvalitet, sikkerhed og resultat på højeste niveau.

Udover at fungere som indehaver og behandler i YOUR AGE er Rikke Thorsen en del af Galdermas nordiske træner gruppe hvor hun underviser læger og sygeplejersker i alle facetter indenfor Restylane og Azzalure behandlinger samt deltager i udviklingen omk nye tiltag, undervisning og produktudvikling hos Restylane og Galderma. Desuden er Rikke Ulthera Key Opinion Leader/”Train-the-Trainer” i Ultherapy/Ulthera for Noscomed i Danmark, Norge og Sverige.

”Min filosofi er bidrage til at skabe naturlige æstetiske resultater, der udspringer af nyeste viden samt mange års erfaring inden for anatomi, sikkerhed, behandlinger og ikke mindst resultater.
Samtidig ønsker jeg at bidrage til at højne standard, kvalitet og sikkerhed inden for ikke kirurgiske æstetiske behandlinger. Min styrke er mine mange års erfaring i branchen og flair for at aflæse ansigter, lytte til kunders behov hvorved jeg skræddersyr behandlinger til den enkelte, med hovedfokus på naturlige resultater, sikkerhed og allervigtigst tilfredse kunder ”.


CAROLINE KAMP

PA / receptionist


Studerer desuden Marketing and Management Communication på Aarhus Universitet. Caroline har flair for brugen og markedsføring gennem de sociale medier og sætter en ære i at vores kunder får en god oplevelse. Derfor vil du altid møde Caroline, smilende og imødekommende, i vores reception.

CHRISTIN MAIER

Hudlæge/dermatolog, Partner YOUR AGE Silkeborg


ANNE DORTE ØSTERVANG

Kosmetisk sygeplejerske/klinikchef Silkeborg


RIKKE LANGE

Kosmetisk sygeplejerske


MICHALA VON BERNSTORFF

Kosmetolog/hudspecialist


KIM THORSEN

YOUR AGE’s Cooltech specialist


LOTTE JUUL

Kosmetisk sygeplejerske i Århus


ÅSA BRANTLOV

Kosmetisk sygeplejerske i Århus


YOUR AGE klinikker

Læs om YOUR AGEs klinik i Aarhus
Silkeborg
Herning
YA-Aalb
vi anvender miljøvenlig indpakning i vores webshop