VIL DU VIDE MERE OM HVAD VI KAN GØRE FOR DIG OG DIT ANSIGT?

VIL DU VIDE MERE OM HVAD VI KAN GØRE FOR DIG OG DIT ANSIGT?

"BLIVER DU SELV BEHANDLET?"


YOUR AGE er en af landets mest erfarende og professionelle kosmetiske klinikker - YOUR AGE.
Hos os møder du kompetente behandlere, der alle er uddannede sygeplejersker eller læger samt specialeuddannede inden for relevante kosmetiske behandlinger.

Når du vælger YOUR AGE som din behandler og kosmetiske rådgiver, er du sikret en rådgivning og behandling der hviler på mange års erfaring og tusinder af behandlinger bag sig.

Hvis du ønsker at holde dig opdateret på hvad vi kan gøre for dig og din hud. Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her

FILOSOFIEN BAG

YOUR AGE står for at ældes som man ønsker. Det er DIN ALDER, din hud, din krop og dig der bestemmer.”Min filosofi er bidrage til at skabe naturlige æstetiske resultater, der udspringer af nyeste viden samt mange års erfaring inden for anatomi, sikkerhed, behandlinger og ikke mindst resultater.
Jeg ønsker at bidrage til at højne standard, kvalitet og sikkerhed inden for ikke kirurgiske æstetiske behandlinger. Dette er muligt med YOUR AGE, som er en klinikkæde af kosmetiske speciallæge klinikker, med et stærkt team af spacialtuddannede hudlæger og sygeplejersker. Hos YOUR AGE er vi stolte over, at vi aldrig går på kompromis med kvalitet, sikkerhed eller faglighed. Min styrke er mine mange års erfaring i branchen og flair for at aflæse ansigter, lytte til kunders behov hvorved jeg skræddersyr behandlinger til den enkelte, med hovedfokus på naturlige resultater, sikkerhed og allervigtigst tilfredse kunder. Disse kerneværdier kendetegnende for hele YOUR AGE og alle behandlere i klinikkerne. ."
- Rikke Thorsen

PERSONALE

RIKKE THORSEN

CEO/kosmetisk sygeplejerske
KIM THORSEN

YOUR AGE’s Cooltech specialist


ÅSA BRANTLOV

Kosmetisk sygeplejerske, Klinikchef


DORTE LYBÆK

Hudlæge / dermatolog


PERSONALE

RIKKE THORSEN

CEO/kosmetisk sygeplejerske
KIM THORSEN

YOUR AGE’s Cooltech specialist


ÅSA BRANTLOV

Kosmetisk sygeplejerske i Århus, Klinikchef


DORTE LYBÆK

Hudlæge / dermatolog


vi anvender miljøvenlig indpakning i vores webshop