VIL DU VIDE MERE OM HVAD VI KAN GØRE FOR DIG OG DIT ANSIGT?

VIL DU VIDE MERE OM HVAD VI KAN GØRE FOR DIG OG DIT ANSIGT?

FOR MÆND

Tilgangen af mænd som får udført kosmetiske behandlinger stiger og stiger. Mænd ønsker ganske som vores kvindelige kunder at være den bedste udgave af dem selv, at skrue tiden lidt tilbage, bremse uønskede alderstegn eller slippe af med uønsket hårvækst.

Alder giver et ansigt personlighed og karakter. Men får du med alderen uønskede alderstegn og linjer eller blot ønsker at forebygge deres opståen, har YOUR AGE teknikkerne til at behandle dem. Den professionelle rådgivning i hvilke behandlinger og produkter der er egnet til formålet hviler på mange års erfaring i branchen.

Vi sætter en stor ære i at skræddersy vores rådgivning og behandlinger til den enkelte. Fx er det jo et vidt forskelligt focus område og tilgang til behandlingen man skal have, når man behandler en mand og ikke en kvinde.

Hos YOUR AGE kommer du ikke til at se behandlet ud. Faktisk skal helst ingen kunne se du har fået lavet en behandling. Du vil blot se og føle dig friskere end du plejer, og bremse de aldringstegn du ønsker. Vi har stor erfaring i at behandle mænd og har derfor mange mandlige kunder i vores klinikker.

BEHANDLINGER FOR MÆND:

Fjerne bekymrings/vredesrynken mellem øjnene med Restylane eller Botulinum Toxin

Forebyggende forbedring af huden med resultatorienteret skincare, Ultherapy og Skinceuticals

Forebyggende forbedring af huden med resultatorienteret skincare, Ultherapy og Skinceuticals

Rigtig mange danskere lider af øget svedtendens i armhulerne. Her kan vi hjælpe ved hjælp af Botox

YOUR AGE klinikker

Læs om YOUR AGEs klinik i Aarhus
YA-Aalb

ER DU I TVIVL ELLER VIL DU GERNE VIDE MERE? BOOK TID TIL EN GRATIS OG UFORPLIGTIGENDE KONSULTATION