Reduktion og behandling af solskader

bringer den indre glæde frem

Ligesom mange af vores andre kunder, er René glad for sol og glade dage. Desværre har dette sat sine tydelige spor gennem årene. Derfor opsøgte René Rikke Thorsen hos YOUR AGE for at få rådgivning og behandling til at reducere de begyndende linjer i ansigtet.

Restylane og Botox/Azzalure reducerer hudens aldringstegn samtidig med, de fungerer forebyggende på linjer og rynker. Derfor er mulighederne med de to behandlingsformer mange. Ofte kan mulighederne kombineres for et optimeret resultat, hvilket samtidig forlænger holdbarheden markant.

Dette var nogle af de ting, vores kunde, René, efterspurgte. René havde bl.a. længe været træt af sine linjer i panden og bekymringsrynken mellem brynene. Derfor henvendte han sig til vores kosmetiske sygeplejersker, Rikke Thorsen, som er en af Danmarks mest erfarne behandlere inden for kosmetiske behandlinger.

Om sin erfaring med YOUR AGE fortæller René:
”Jeg har været glad for solen, siden jeg var teenager. Det kunne ses, da jeg rundede de 30 år. Men med god hudpleje, Restylane og Botox behandlinger har Rikke fået mig til at ligne den bedste udgave af mig selv igen. Det kræver tillid at tude gøre det. Den tillid har jeg 100% til Rikke og YOUR AGE.”

Resultaterne af Renés behandling er tydelig. De dybe linjer i panden er væk, bekymringslinjen er udglattet og René har fået et mere frisk samt foryngende look. Som en ekstra bonus, virker behandlingen samtidig forebyggende på udviklingen af nye eller dybere linjer, hvilket kun optimerer den ønskede effekt. Derved har han opnået det ønskede resultat uden nogle former for kirurgisk indgreb, men kun ved brug af kosmetiske behandlinger.

Du kan læse mere om mulighederne med Restylane og Azzalure-Botox eller book en gratis konsultation, hvor vi kan snakke nærmere om, hvad vi kan gøre for dig.