Kosmetiske sygeplejersker søges. (STILLINGEN ER BESAT)


Drømmer du om at blive en del af YOUR AGE? Nu kan du blive en del af teamet!

YOUR AGE er en kæde af kosmetiske klinikker. Vi er i rivende udvikling og søger derfor flere professionelle, ansvarsfulde samt udadvendte kosmetisk sygeplejersker til vores klinikker i Århus, Herning og Silkeborg. Timeantal, location mm kan tilpasses den enkelte sygeplejerskes kvalifikationer, behov og ønsker.

VI TILBYDER:

  • stor medindflydelse og højteste fagligt niveau i branchen.
  • gode muligheder for at udvikling i forhold branchen og de nyeste behandlinger - både i vores nuværende såvel som i kommende klinikker.
  • da vi er en stærkt voksende klinikkæde, vil der være alle muligheder for udvikling af dine karriere ønsker, inden for det kosmetiske felt. Det være sig både geografisk (hele DK), samt muligheder for udvikling, sparring, udvikling af eventuelle ledelses ønsker eller specifikke ansvarsområder.
  • løn efter kvalifikationer.

VI FORVENTER:

  • at du selvstændigt kan udføre kosmetiske behandlinger på et højt fagligt niveau og er godkendt til ikke-permanente fillers og Botulinum toxin.
  • det falder sig naturligt at yde service på et højeste niveau og give vores kunder en ultimativ behandling med fokus på tryghed, naturlige resultater og æstetik.
  • det tiltaler dig at samarbejde med et stærkt team af professionelle og tage ansvar for dit arbejde.


FORTROLIG BEHANDLINGER AF ANSØGNINGER !!

Tiltrædelse aftales med dig.

Vi håber, at dette har vakt din interesse. Så send meget gerne en mail med din ansøgning, CV samt foto til rikke@rthorsenconsulting.com Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi afholder jobsamtaler løbende og ansætter når vi har den helt rigtige kandidat til teamet.

Glæder os meget til at høre fra dig ;-)

www.yourage.dk

YOUR AGE er en af landets mest erfaren og professionelle kosmetiske klinikker med et team af kompetente behandlere, der alle er uddannede sygeplejersker eller læger samt specialeuddannede inden for relevante kosmetiske behandlinger.

Er der ingen ledige stillinger, og tænker du, at vi bør træffe hinanden 🙂 – så send en uopfordret ansøgning samt CV til . rikke@rthorsenconsulting.com

Vi glæder os til at se dig ;-)