ØNSKER DU EN BEHANDLING FOR KARSPRÆNGNINGER PÅ BENENE

ØNSKER DU EN BEHANDLING FOR KARSPRÆNGNINGER PÅ BENENE

BEHANDLING AF KARSPRÆNGNINGER PÅ BENENE

Karsprængninger findes i mange forskellige afskygninger. Hvis de større kar på benene forgrener sig i uønskede blå/lille nuancer, så kan vi hos YOUR AGE fjerne dem med Mikrosklerosering. Uønskede karsprængninger der ligner vores ben er fyldt med blå mærker, er der ingen grund til at leve med. Så er du en af dem der ikke er glad for at vise dine ben om sommeren, så vil det være os en glæde at kunne hjælpe dig med at kunne hjælpe dig med at vise dine ben frem i shorts eller kjole igen.

HVAD ER MIKROSKLEROSERING?

Det er den mest effektive behandling til karsprængninger på benene. Behandlingen må i Danmark kun udføres af specialuddannede og registrede hudlæger samt sygeplejersker. Karsprængninger i ansigtet, hals, bryst, hænder og ligende, fjerner vi med IPL laser

OBS: Alle kunder er forskellige og har forskellige budgetter og behov. Sammen finder vi en plan der passer lige netop til dig.

BEHANDLINGEN

Inden behandlingen:
Man skal til en konsultation hos en af vores sygeplejersker inden behandlingen samt også en konsultation hos en af vores hudlæger. Herefter må behandlingen udføres når der er gået minimum 48 timer. Dette er er et lovkrav fra Sundhedsstyrrelsen. Der vurderes til din konsultation hvor mange behandlinger der er relevant for at give dig det optimale resultat. Dette afhænger af hvor mange karsprængninger man har. Begge konsultationer er gratis!

Selve behandlingen:
Behandlingen foregår ved at man med en lille fin nål injicerer en lille mængde af enten en højkoncentration af saltvand eller Aetoxysklerol, hvorved de trækker sig sammen og lukkes. Du kan efter en behandling, forvente en reduktion på 50-70%. Karrene har ingen kredsløbsfunktion, og kan derfor sagtens undværes. Selve behandlingen tager 20-30 minutter.

Efter behandlingen:
Der kan forekomme blå mærker og mørke misfarvninger i op til tre måneder efter behandlingen. Disse forsvinder gradvist og er en naturlig del af behandlingsprocessen. Huden i de behandlede områder kan lige efter behandlingen føles let øm, og let hævet. Man bør holde sig fra fysisk aktiv sport en uge efter behandlingen.

Vi anbefaler at man anvender kompressionsstrømper i 24 timer efter behandlingen. De er inkluderet i prisen du får oplyst ved konsultationen.

RESULTATERNE

BOOK EN GRATIS FORUNDERSØGELSE ELLER BEHANDLING HER