ØNSKER DU EN PERMANENT HÅRFJERNING?

ØNSKER DU EN PERMANENT HÅRFJERNING?

UØNSKET HÅRVÆKST ER NOGET MANGE
MÆND ER GENERET AF

Det kan være alle steder på kroppen, men de mest populære områder for vores mandlige kunder er behandling af uønsket hårvækst på ryg, skuldre, bryst, mave og nakke. Hos YOUR AGE ser vi en øget tendens til at flere og flere mænd prioriterer permanent hårfjerning. I YOUR AGE udfører dagligt rigtig mange laserbehandlinger i forhold til uønsket hårvækst. Det særlige ved den amerikanske ICON laser vi benytter, er at apparatet er så kraftigt og effektivt, at vi ved færre behandlinger faktisk kan gå ind og destruere hårsækken helt, så den ikke bliver aktiv igen på et senere tidspunkt. Permanent hårfjerning er til dig, som er træt at få knopper og indgroede hår ved barbering eller voks behandling. Knopper og indgroede hår forsvinder hurtigt ved opstart med laserbehandlinger, da det er hårsækken som skaber problemet, og i og med vi destruerer hårsækken, forsvinder problemet også meget hurtigt.

Permanent hårfjerning kan også være til dig, som heller vil bruge tiden mere fornuftigt og værdifuldt, og som ikke synes at kraftig hårvækst er det mest charmerende i verden.

KONSULTATION

Først afholdes en konsultation. Det er en god ide inden konsultationen at læse om behandlingen på hjemmesiden, samt at læse samtykkeerklæringerne for de behandlinger du derudover kunne være interesseret i. Så har du selv et rigtig godt udgangspunkt for konsultationen.

Behandleren, som er enten læge eller sygeplejerske, lytter til dine ønsker og behov, og sammen lægges en plan og evt et behandlingsforløb der passer til dig. Du vil modtage både mundtlig og skriftlig information samt vores IPL Hårfjernings priser. Samtidig får du mulighed for at høre mere om vores IPL erfaringer.

OBS: Alle kunder er forskellige og har forskellige budgetter og behov. Sammen finder vi en plan der passer lige netop til dig.

BIVIRKNINGER

Der er risiko for at hudens farve ændres, så den enten bliver mørkere eller lysere. Der er endvidere risiko for, at der kommer sår. I tilfælde af sår anbefales brug af klorhexidin salve 2-3 gange dagligt frem til sårheling. Salven kan købes i håndkøb på apoteket. Sårene kan efterlade ar. Hvis der kommer infektion i området er risikoen for synlige ar større.
Symptomer på infektion er rødme udenfor det behandlede område, gul eller uklar væske, hævelse, smerte, varme Hvis huden viser tegn på infektion, skal du kontakte din egen læge. I sjældne tilfælde ses en stimulation af hårvæksten med øget behåring.