For professionelle

Den kosmetiske branche er i stadig vækst - ikke blot i Danmark, men i hele norden såvel som på verdensplan. Med den stigende efterspørgsel indenfor æstetiske behandlinger, følger et øget behov for uddannelse / efteruddannelse inden for feltet.

I mange år har jeg både i mit daglige virke i klinikkerne samt udenfor klinikkerne, undervist inden for klinik opbygning, uddannelse af kosmetiske læger og sygeplejersker samt at uddannede Læger og sygeplejersker til registrering hos Sundhedsstyrrelsen indenfor div kosmetiske behandlinger, som den eneste i Danmark i flere år. Grundet væksten af mine egne YOUR AGE klinikker, varetager jeg dog kun registreringsuddannelser for eget personale i YOUR AGE klinikker. Jeg underviser og rådgiver jeg stadig i større ”plenom” samt ”masterclass” for Restylane /Galderma.

Jeg rådgiver branche relevante virksomheder, med interesse for det kosmetiske spaciale, iforbindelse med salgsfremmende foranstaltninger samt udvikling i branchen.

Min filosofi inden for behanldinger er bidrage til at skabe naturlige æstetiske resultater, der udspringer af nyeste viden samt mange års erfaring indenfor anatomi, sikkerhed, ”klinik” og ikke mindst behandlinger.

Samtidig ønsker jeg at bidrage til at højne standard, professionalisme, kvalitet og sikkerhed indenfor ikke kirurgiske æstetiske behandlinger. I mit daglige virke som kosmetisk sygeplejerske arbejder jeg med alle facetter indenfor ikke kirurgiske kosmetiske behandlinger. Jeg har opbygget flere klinikker i Danmark og uddannet personale. Mig erfaring er derfor både driftsorienteret samt meget praksis, hvilket er et helt overordnet kriterie hvis man skal kunne drive en professionel kosmetisk klinik.

Jeg deltager årligt i international masterclass –undervisninger og videnskabeligeforedrag gældende kosmetiske behandlinger samt div kongresser internationalt. Desuden er jeg del af Galdermas Nordiske trænings team, hvor jeg underviser læger og sygeplejersker i alle områder indenfor Restylane og Azzalure. Er løbende med til at udvikle undervisningsmateriale for Galderma / Restylane og medvirker desuden i udvikling og sparring omkring nye produkter i Galderma regi og besidder derfor altid den nyeste viden omkring produkter, behandlinger, bivirkninger etc.

Jeg er Ultherapy ambassadør og underviser for Danmark, Norge og Sverige Arbejdet med kosmetiske behandlinger er for mig ikke en bibeskæftigelse. Jeg har valgt at hellige hele mit arbejdsliv til at specialisere mig indenfor netop dette æstetiske speciale.

Rikke Thorsen
CEO YOUR AGE, kosmetisk sygeplejerske
For professionelle eller virksomheds henvendelser kontakt:
Att: Rikke Thorsen
rikke@rthorsenconsulting.com