VIL DU VIDE MERE OM HVAD VI KAN GØRE FOR DIG OG DIT ANSIGT?

VIL DU VIDE MERE OM HVAD VI KAN GØRE FOR DIG OG DIT ANSIGT?

UDDYBELSE AF ABONNEMENT

Som den første klinik i Danmark tilbyder YOUR AGE dig at tegne et abonnement på din hud. Udgifterne til kosmetiske behandlinger med Azzalure/Botox, Restylane samt skincare kan variere meget fra person til person. Mange har den opfattelse at nu ældre man er nu dyrere er det.

Det er nu ikke helt korrekt. Der findes behandlinger til alle hudtyper og problemstillinger, samt priser på alle niveauer. Generelt kan man sige at det er den enkeltes prioriotering og budget, der afgør udgiften.

Hører du til en af de personer, som ville elske at modtage en behandling uden at skulle have penge op af lommen, så kan en abonnements ordning være noget for dig. Her har du mulighed for løbende at sætte et beløb ind på din personlige YOUR AGE konto, og derved spare sammen til dine produkter og behandlinger løbende. Du kan kalde det en form for opsparing.

Ønsker du at oprette et sådant abonnement så oprettes et sådant på klinikken, hvor vi selvfølgelig besvarer alle de spørgsmål du måtte have.

Book tid her

SPØRGSMÅL

1.

Hvor meget skal jeg overføre om måneden?
200, 500, 1000, 1500, 2000kr enten via bankoverførsel eller via kontant eller dankort betaling på klinikken såfremt det ønskes. Ønsker du en måned at sætte mere ind en du har sat dit abonnement til, tilpasser du det selv via din netbank overførsel hvor du blot øger beløbet. Har du fx en måned med store udgifter andet steds, og derfor ønsker at pausere dit abonnement, følger du vejledningen i spørgsmål nr. 4

2.

Hvordan kan jeg se hvad der står på min konto?
Du kan altid gå ind på din kunde konto via linket på hjemmesiden www.YOURAGE.dk. Her kan du også se aktive bookinger, points mm.

3.

Hvad så hvis jeg fx har sparet 5000kr op på min YOUR AGE konto, men på behandlingsdagen ønsker at få behandling eller købe produkter for et højere beløb?
-Så betaler du differencen på dagen med enten dankort eller kontanter

4.

Hvordan pauseres eller opsiges abonnementsordningen?
Dette gøres fra dag til dag ved først at sende en mail med enten pausering eller opsigelse af abonnement til mail: ya@yourage.dk og derefter at stoppe eller pausere overførslen til din YOUR AGE konto via din netbank eller den betalingsordning du benytter. Ønsker du igen at opstarte dit YOUR AGE abonnement, så sender du blot en mail til samme mailadresse med at du igen ønsker at aktivere dit abonnement samt hvilket beløb du som standart vil sætte dit abonnement til.

"Alder giver et ansigt personlighed og karakter. Men får du med alderen uønskede linier og andre alderstegn har YOUR AGE teknikkerne til at behandle dem."

"Alder giver et ansigt personlighed og karakter. Men får du med alderen uønskede linier og andre alderstegn har YOUR AGE teknikkerne til at behandle dem."

"Alder giver et ansigt personlighed og karakter.
Men får du med alderen uønskede linier og andre alderstegn har YOUR AGE teknikkerne til at behandle dem."