VIL DU VIDE MERE OM HVAD VI KAN GØRE FOR DIG OG DIT ANSIGT?

VIL DU VIDE MERE OM HVAD VI KAN GØRE FOR DIG OG DIT ANSIGT?

"BLIVER DU SELV BEHANDLET?"


I hjertet af Århus finder du en af landets mest erfarende og professionelle kosmetiske klinikker - YOUR AGE.
Hos os møder du kompetente behandlere, der alle er uddannede sygeplejersker eller læger samt specialeuddannede inden for relevante kosmetiske behandlinger.

Når du vælger YOUR AGE som din behandler og kosmetiske rådgiver, er du sikret en rådgivning og behandling der hviler på mange års erfaring og tusinder af behandlinger bag sig.

Hvis du ønsker at holde dig opdateret på hvad vi kan gøre for dig og din hud. Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her

FILOSOFIEN BAG

YOUR AGE står for at ældes som man ønsker. Det er DIN ALDER, din hud, din krop og dig der bestemmer.”Min filosofi er bidrage til at skabe naturlige æstetiske resultater, der udspringer af nyeste viden samt mange års erfaring inden for anatomi, sikkerhed, behandlinger og ikke mindst resultater.
Samtidig ønsker jeg at bidrage til at højne standard, kvalitet og sikkerhed inden for ikke kirurgiske æstetiske behandlinger. Min styrke er mine mange års erfaring i branchen og flair for at aflæse ansigter, lytte til kunders behov hvorved jeg skræddersyr behandlinger til den enkelte, med hovedfokus på naturlige resultater, sikkerhed og allervigtigst tilfredse kunder."
- Rikke Thorsen

PERSONALE

RIKKE THORSEN

CEO/kosmetisk sygeplejerskeMARIA LUISE SALSKOV OBAD

Hudlæge / Dermatolog


CAROLINE KAMP

PA / receptionistCHRISTIN MAIER

Hudlæge/dermatolog/Partner YOUR AGE Silkeborg


ANNE DORTE ØSTERVANG

Kosmetisk sygeplejerske/klinikchef Silkeborg


RIKKE LANGE

Kosmetisk sygeplejerske


MICHALA VON BERNSTORFF

Kosmetolog/hudspecialist


KIM THORSEN

YOUR AGE’s Cooltech specialist


KARA ELLEGARD

Sygeplejestuderende/receptionist


LOTTE JUUL

Kosmetisk sygeplejerske i Århus


PERSONALE

RIKKE THORSEN

CEO/kosmetisk sygeplejerske


Rikke Thorsen, der står i spidsen for YOUR AGE, er med sine mange tusinder behandlinger bag sig, en af Danmarks mest erfarne behandlere inden for kosmetiske behandlinger. Du er her garanteret kvalitet, sikkerhed og resultat på højeste niveau.

Udover at fungere som indehaver og behandler i YOUR AGE er Rikke Thorsen en del af Galdermas nordiske træner gruppe hvor hun underviser læger og sygeplejersker i alle facetter indenfor Restylane og Azzalure behandlinger samt deltager i udviklingen omk nye tiltag, undervisning og produktudvikling hos Restylane og Galderma. Desuden er Rikke Ulthera Key Opinion Leader/”Train-the-Trainer” i Ultherapy/Ulthera for Noscomed i Danmark, Norge og Sverige.

”Min filosofi er bidrage til at skabe naturlige æstetiske resultater, der udspringer af nyeste viden samt mange års erfaring inden for anatomi, sikkerhed, behandlinger og ikke mindst resultater.
Samtidig ønsker jeg at bidrage til at højne standard, kvalitet og sikkerhed inden for ikke kirurgiske æstetiske behandlinger. Min styrke er mine mange års erfaring i branchen og flair for at aflæse ansigter, lytte til kunders behov hvorved jeg skræddersyr behandlinger til den enkelte, med hovedfokus på naturlige resultater, sikkerhed og allervigtigst tilfredse kunder ”.


MARIA LUISE SALSKOV OBAD

Hudlæge/Dermatolog


CAROLINE KAMP

PA / receptionist


Studerer desuden Marketing and Management Communication på Aarhus Universitet. Caroline har flair for brugen og markedsføring gennem de sociale medier og sætter en ære i at vores kunder får en god oplevelse. Derfor vil du altid møde Caroline, smilende og imødekommende, i vores reception.

CHRISTIN MAIER

Hudlæge/dermatolog, Partner YOUR AGE Silkeborg


ANNE DORTE ØSTERVANG

Kosmetisk sygeplejerske/klinikchef Silkeborg


RIKKE LANGE

Kosmetisk sygeplejerske


MICHALA VON BERNSTORFF

Kosmetolog/hudspecialist


KIM THORSEN

YOUR AGE’s Cooltech specialist


KARA ELLEGARD

Sygeplejestuderende/receptionist


LOTTE JUUL

Kosmetisk sygeplejerske i Århus


YOUR AGE klinikker

BETALINGSMETODER

Finansiering & afbetaling

Hvis du brug for at fordele din betaling for en kosmetisk behandling over en længere periode, tilbyder Your Age dig lån via: sundhedskonto.dk

Hvordan?

Tag kontakt til Sundshedskonto hvor du vil modtage en ansøgningsformular, eller hent en på klinikken. Din ansøgning behandles hurtigt og svaret sendes enten pr. post eller e-mail. Gennem SUNDHEDSKONTO får både du og Your Age besked. Gældsbrevet sendes til dig. Derefter skal det underskrives og returneres til Sundhedskonto. SUNDHEDSKONTO afregner lånebeløbet til YOUR AGE.

OBS: Der opbevares ikke kontanter i klinikken!
Abonnement

Som den første klinik i Danmark tilbyder YOUR AGE dig at tegne et abonnement på din hud.

Hører du til en af de personer, som ville elske at modtage en behandling uden at skulle have penge op af lommen, så kan en abonnements ordning være noget for dig. Her har du mulighed for løbende at sætte et beløb ind på din personlige YOUR AGE konto, og derved spare sammen til dine produkter og behandlinger løbende. Du kan kalde det en form for opsparing.

Læs mere

SOM DE FØRST I DANMARK
TILBYDER YOUR AGE DIG AT LAVE ET
ABONNEMENT PÅ DIN HUD


Læs mere...