VIL DU VIDE MERE OM HVAD VI KAN GØRE FOR DIG OG DIN HUD?

VIL DU VIDE MERE OM HVAD VI KAN
GØRE FOR DIG OG DIN HUD?

AnsigtsbehandlingerAlle ansigtsbehandlinger hos YOUR AGE bliver udført i de professionelle hudplejeserier og SkinCeuticals og IS Clinical. Behandlingerne tilpasses dine eventuelle øvrige kosmetiske behandlinger i klinikken. Vi skræddersyer behandlingen, så den tager hensyn til netop din hudtype og de eventuelle problemer du har. Vi arbejder med aktive, rene og kliniske ingredienser, med naturlige dufte.
Behandlingerne arbejder målrettet på at forbedrer din hudstruktur, reducere ujævnheder, fine linjer, rynker, urenheder, pigmentering og tørhed.

Skinceuticals Anti-Age facial (firming & lifting)
Er en yderst intensiv og opstrammende ansigtsbehandling med øjeblikkelige, synlige resultater.
Behandlingen er energigivende, og balancerende samt garanteret din hud en silkebløde og frisk fornemmelse.
Tid: 70 min.
Pris: 925 kr.

SkinCeuticals Basic facial:
Opfriskende basis ansigtsbehandling hvor huden afrenses, samt befries for døde hudceller med en eksfolierende frugtsyre. Man kan frit ønske, om der skal være fokus på velvære eller udrens.
Tid: 60 min.
Pris: 825 kr

SkinCeuticals Teenage facial:
Teenage Facial er en behandling, hvor vi har fokus på dybderensning af huden. Vi arbejder på at reducerer hyppigheden af acne udbrud og udseendet af efter-acne misfarvning. Behandlingen blødgør og glatter hudens overfladestruktur.
Tid: 50 min.
Pris: 650 kr.
! Ønsker du en ekstra dybderensning af porerne, skal du vælge dette som tillæg til behandlingen. Pris 200 kr.

Fire & Ice:
Eksklusiv frugtsyrebehandling som er målrettet fjernelse af døde hudceller i hudens øverste lag. Fire & Ice behandlingen fra iS Clinical, giver synlige og langsigtede forbedringer i hudens struktur og udseende.
Tid: 30 min.
Pris: 800 Kr.
inkl. Hals & Decolette
Tid: 60 min.
Pris: 1600 kr

BOOK TID TIL EN KONSULTATION HOS YOUR AGE OG HØR MERE OM HVILKE PRODUKTER, DER ER EGNET TIL NETOP DIN HUD OG DINE ØVRIGE BEHANDLINGER